Laat jouw werknemers kosteloos trainen tot Leerambassadeur

Laat jouw werknemers kosteloos trainen tot Leerambassadeur

SBCM is op zoek naar sociale ontwikkelbedrijven die één of meer werknemers kosteloos willen laten trainen tot Leerambassadeur. Heb je interesse om deel te nemen aan deze pilot? Aanmelden kan tot 17 december door een mail te sturen naar info.sbcm@caop.nl.

Leerambassadeurs zijn werknemers die zijn opgeleid om vanuit een niet-hiërarchische setting hun collega’s stimuleren zich te ontwikkelen. Sociaal ontwikkelbedrijf Senzer heeft vanuit een eerdere pilot ervaring opgedaan met het concept van Leerambassadeurs. In onderstaande video vertellen Dirk van Dam, Leerambassadeur, en Rob Rijnen, manager Leerwerkinfrastructuur, over hun ervaringen.

Meld je aan voor de pilot
Heb je interesse om als organisatie deel te nemen aan deze pilot? Neem dan contact op met Noraima Kirindongo of Paula Mensink via info.sbcm@caop.nl. Aanmelden voor deze pilot kan tot uiterlijk 17 december. Na aanmelding volgt er een intakegesprek. Vervolgens kan jouw organisatie tot 19 januari 2024 een of meer werknemers aandragen om de training tot Leerambassadeur te volgen. Je hebt dus nog even de tijd om na te denken wie dat zijn! De training zelf vindt in februari 2024 plaats.