De Professional Centraal 2024: Het Individueel Ontwikkelingsplan

De Professional Centraal 2024: Het Individueel Ontwikkelingsplan

Kom op 21 maart 2024 naar de 8e editie van het congres De Professional Centraal. Dit jaar staat het congres in het teken van het individueel ontwikkelingsplan (IOP). In de praktijk ook wel dialooggesprek of het goede gesprek genoemd. Dit gesprek is dé sleutel tot een gezonde en plezierige loopbaan van werknemers in sociale ontwikkelbedrijven.

Hoe voer je nu zo´n individueel ontwikkelgesprek? En kun je voor alle werknemers dezelfde richtlijnen hanteren? Laat je dit gesprek één keer per jaar plaatsvinden of doe je er goed aan een reeks van gesprekken in te plannen? Op die vragen krijg je antwoord tijdens De Professional Centraal!

Programma

Tijdens het congres verdiepen we ons in het voeren van het goede gesprek, wat de kracht is van een goed gesprek en wat het met werknemers doet. Je kunt zelf ervaren wat het met jou doet door deel te nemen aan zes activiteiten gedurende de dag. Van een proeverij tot aan een wandeling, waarbij je op een dynamische en interactieve manier beleeft wat er allemaal mogelijk is.

Meld je aan!

Ben jij erbij op 21 maart? Start je deelname met een inschrijving en verzeker jezelf van een plekje tijdens De Professional Centraal. Net als de voorgaande jaren vindt dit congres plaats in Antropia te Driebergen.
 
Let op: bij ´no show´ brengen wij €50,- in rekening.