Sterk aan het Werk live festivaldag

Zet de datum van de live festivaldag van Sterk aan het Werk festival in je agenda! Dit jaar vindt deze feestelijke dag plaats op woensdag 13 november 2024. Met Sterk aan het Werk geeft SBCM een extra impuls aan leven lang ontwikkelen in de sector. Met allerlei tools en deze live festivaldag ondersteunt SBCM bedrijven om leren op een leuke en laagdrempelige manier onder de aandacht te brengen bij werknemers. Want leren werkt voor iedereen!

Blijven leren en ontwikkelen is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Volwassenen met weinig of geen opleiding hebben vaak negatieve associaties met leren. Zij hebben bijvoorbeeld vervelende  schoolervaringen gehad of denken dat ze het toch niet kunnen. Met Sterk aan het Werk wil SBCM werknemers laten ervaren dat leren ook leuk kan zijn, op verschillende manieren kan, in kleine stapjes en wat het kan opleveren.

Live dag op woensdag 13 november 2024

Net als vorig jaar organiseren we weer een feestelijke festivaldag op locatie met laagdrempelige workshops, de uitreiking van de Topperverkiezing 2024 en meer. Deze festivaldag vindt plaats op woensdag 13 november 2024 in de omgeving van Utrecht. Zet deze datum alvast in je agenda! Sociaal ontwikkelbedrijven kunnen hun werknemers hiervoor aanmelden.

Blijf op de hoogte

Wil je als organisatie op de hoogte blijven van het festival en als eerste horen wanneer je werknemers kunt aanmelden voor de festivaldag op 13 november? Meld je dan aan als contactpersoon. Bij vragen kun je een mail sturen of bellen naar 070 -376 58 47. Vraag naar Paula Mensink of Noraima Kirindongo.

Direct naar de informatie