De Topperverkiezing komt er weer aan: nomineer jouw topper

De Topperverkiezing komt er weer aan! Met deze gebeurtenis wil SBCM een extra impuls geven aan leven lang ontwikkelen in de sector. Dit jaar kan je tot 15 september een Topper nomineren. Met een nominatie zet je werknemers extra in het zonnetje en kunnen zij hun collega´s en werkgevers inspireren te investeren in ontwikkelen. Nomineer jouw Topper(s), want leren werkt voor iedereen.

Wat is een Topper?

Een Topper is een werknemer die het afgelopen jaar met veel inspanning nieuwe dingen heeft geleerd via een training, opleiding of gewoon op de werkvloer. Deze werknemer:

  • toonde doorzettingsvermogen en bijzondere persoonlijke inzet en overwon daarmee barrières om vaardigheden te ontwikkelen of nieuwe dingen te leren.
  • is met het geleerde een (kleine of grote) stap verder gekomen in diens werk.
  • is met het getoonde doorzettingsvermogen een voorbeeld voor anderen.

Nomineer een Topper

Prijswinnaars van voorgaande edities

De Topperverkiezing wordt sinds 2019 georganiseerd. Sindsdien worden er ieder jaar drie finalisten geselecteerd per regio (noord, midden en zuid), om vervolgens drie regiowinnaars aan te wijzen. Hieronder vind je de winnaars van alle voorgaande edities:

Nomineer jouw Topper

Ontwikkelen doe je natuurlijk samen. Geef daarom in het nominatieformulier ook aan wat jouw organisatie heeft gedaan om de Topper te ondersteunen in diens ontwikkeling. Nomineren kan tot 15 september 2024 via dit nominatieformulier. Lees hier meer over de criteria waaraan een Topper moet voldoen en hoe je iemand kan nomineren.

Direct naar de informatie