Home » Actueel » De Toppers van 2022!
Actueel

De Toppers van 2022!

Elk jaar organiseert SBCM een Topperverkiezing om extra impuls te geven aan Leven Lang Ontwikkelen in de sector. Toppers zijn medewerkers die hard gewerkt hebben om nieuwe dingen te leren, ook al was dit soms een beetje spannend of kostte dat wat moeite. Denk aan beter leren lezen en schrijven, omgaan met de computer, vakkennis of algemene werknemersvaardigheden. Bij algemene werknemersvaardigheden gaat het bijvoorbeeld om: omgaan met veranderingen, samenwerken, leren van fouten, op tijd om hulp vragen en klantvriendelijk zijn.

Regio Noord

Ruud Ippel werkzaam bij Larcom is de Topper van regio Noord. “Ik vind dat ik nu af en toe best wel trots op mezelf mag zijn”. Hij is ondanks vele tegenslagen niet bij de pakken neer gaan zitten. Bij elke stap moest Ruud drempels overwinnen. Hij laat daarmee zien dat je met doorzettingsvermogen barrières kan overwinnen. Het mooie is dat hij deze boodschap nu ook actief doorgeeft aan leerlingen van het praktijkonderwijs of nieuwe Nederlanders die obstakels ervaren.!

Bekijk de reactie van Ruud

Regio Midden

De topper van regio Midden is Kenneth Jalimsingh werkzaam bij FermWerk. Tot enkele jaren geleden kon Kenneth niet lezen en schrijven en kreeg hij vaak te horen dat hem dit nooit zou lukken. Door zijn doorzettingsvermogen kan hij nu woordjes lezen en schrijven en oefent hij iedere pauze. Andere collega’s die Kenneth zien oefenen, geven nu aan ook te willen leren lezen en schrijven.

Bekijk de reactie van Kenneth

Regio Zuid

Theresia van den Hurk werkzaam bij IBN is de Topper van regio Zuid. Op de lagere school had Theresia enorme moeite met het vak rekenen. Hierdoor kreeg ze het gevoel dat ze ‘te dom’ was om bepaalde dingen ooit te kunnen leren. Ze besloot zich aan te melden voor de interne rekenlessen. Door haar nauwgezette aanpak, verbaasde ze vriend en vijand en zichzelf nog wel het meest. De cijfers waren ongekend hoog. Ze heeft haar verhaal met trots vertelt in het bedrijfsblad van IBN in de hoop andere collega’s te inspireren.

Bekijk de reactie van Theresia

Meer informatie?

Delen op socials