Home » Actueel » Maak kennis met de prijswinnaars van de Topperverkiezing 2023
Actueel

Maak kennis met de prijswinnaars van de Topperverkiezing 2023

Op 15 november 2023 organiseerde SBCM de live festivaldag van Sterk aan het Werk. Tijdens deze festivaldag vond ook de prijsuitreiking plaats van de Topperverkiezing 2023. Wil je weten wie de prijswinnaars van de Topperverkiezing van dit jaar zijn? Bekijk dan de video´s van de drie winnende Toppers.

Prijswinnaar regio Noord

Brenda Woppenkamp van Afeer is een van de drie prijswinnaars van de Topperverkiezing. Samen met haar jobcoach Annemarie Holland maakte Brenda een plan hoe zij anderen binnen Afeer kan helpen met leren en hoe ze dat kan bereiken. Met als resultaat dat Brenda nu naast haar werk op de afdeling Verpakken ook haar collega´s lesgeeft in taal, rekenen en binnenkort in digitale vaardigheden.

Prijswinnaar regio Midden

Hans Bregman van Promen is uitgeroepen tot prijswinnaar van de regio Midden. Door grote veranderingen binnen de zorgorganisatie waar Hans tot 2022 werkte, moest hij de overstap maken naar een compleet nieuwe werkomgeving. Een spannende stap voor Hans, maar door zijn inzet en doorzettingsvermogen werkt hij inmiddels met veel plezier als schoonmaker.

Prijswinnaar regio Zuid

Laura Grinsven van IBN is ook een echte Topper. Nadat zij zes jaar geleden haar baan verloor omdat ze in transitie zat van man naar vrouw, heeft Laura zelf het initiatief genomen om een nieuwe werkplek te vinden. Het werk heeft haar sociale leven veel goed gedaan. Haar doel om gelukkiger te worden, heeft ze dankzij haar eigen inzet en doorzettingsvermogen behaald. Ze heeft de afgelopen periode grote stappen gezet in haar ontwikkeling, zowel vaktechnisch als sociaal-emotioneel.

Wat is een Topper?

Elk jaar organiseert SBCM de Topperverkiezing om een extra impuls te geven aan leven lang ontwikkelen in de sector. Toppers zijn werknemers die hard gewerkt hebben om nieuwe dingen te leren, ook al was dit soms een beetje spannend of kostte dat wat moeite. Denk aan beter leren lezen en schrijven, omgaan met de computer, vakkennis of algemene werknemersvaardigheden. Door de inzet en het doorzettingsvermogen van deze Toppers zijn zij een voorbeeld voor anderen.

Direct naar de informatie

Delen op socials