Home » Actueel » Winnaars Topperverkiezing 2021 bekend!
Actueel

Winnaars Topperverkiezing 2021 bekend!

Tijdens de feestelijk livestream Sterk aan het Werk op donderdag 23 september zijn de winnaars van de Topperverkiezing 2021 bekendgemaakt door de jury. De 3 regionale prijswinnaars zijn: Martine Heibroek-Mulder van Wedeka bedrijven in regio Noord, Alix van Brakel van DZB in regio Midden en Nico de Groot van Werkbedrijf Rijk van Nijmegen in regio Zuid.

Met de jaarlijkse Topperverkiezing vraagt SBCM aandacht voor een Leven Lang Ontwikkelen in de sector. Het ontwikkelen van (nieuwe) vaardigheden is belangrijk voor iedereen. Toppers zijn doelgroepmedewerkers die met doorzettingsvermogen nieuwe dingen hebben geleerd en andere collega’s inspireren om zich ook te blijven ontwikkelen.

Jury topperverkiezing

De jury bestond uit Marco Schipper van de FNV, Arend Pieterse van Cedris en en Rieky Janssen, van de Leerwerkloketten. Marco Schipper van FNC vertelt: ‘Met deze verkiezing willen we laten zien dat ‘leren’ werkt voor iedereen. Door nieuwe dingen te leren wordt de kans groter dat je met plezier aan het werk blijft. Toppers kunnen andere collega’s en werkgevers inspireren om (nog) meer aandacht te besteden ontwikkeling. Iedereen kan nieuwe dingen leren. Alle genomineerden voor de Topperverkiezing zijn een voorbeeld voor iedereen.’

Toppers!

De jury had de lastige taak om uit  70 zendingen, 9 finalisten (3 per regio) te selecteren. En vervolgens uit deze finalisten de regionale prijswinnaars van 2021 te kiezen. Eigenlijk een onmogelijke opgave vertelde de jury, alle inzendingen verdienen de titel Topper! Allemaal voorbeelden van doorzetters die door te blijven leren een stap verder zijn gekomen.  In de video ‘s hieronder stellen we alle finalisten van de Topperverkiezing 2021 aan je voor.

Meer informatie?

Delen op socials