Training Vraaggericht coachen

Hoe kun jij ervoor zorgen dat je een werknemer zodanig coacht dat hij of zij regie neemt over de ontwikkeling en te behalen doelen? Dat leer je tijdens de training ‘Vraaggericht coachen’. Met de training word je behendig in coachen vanuit de vraag van de werknemer of cliënt en kun je zo aansluiten bij diens mogelijkheden. De training start op 30 september 2024.

Resultaat

Na deze training weet jij vanuit welk mensbeeld je communiceert en welk effect dit heeft. Geen techniek of truc, maar een benadering die bijdraagt aan een duurzame plaatsing. Aan het einde van deze training:

  1. Ben je je ervan bewust vanuit welk mensbeeld je coacht en welk effect dit heeft op de cliënt/werknemer;
  2. Ben je in staat verbinding te maken met de werknemer/cliënt en de regie over en verantwoordelijkheid voor de eigen ontwikkeling bij de ander te leggen.

Trainers

De trainers zijn Josie Kunseler en Anita Hellemons van Binnenbaan. Josie Kunseler is trainer en HR-manager. Zij werkt met leidinggevenden en werknemers aan duurzame arbeidsontwikkeling en plaatsing in reguliere banen. Anita Hellemons is trainer, begeleider en supervisor. Zij is zeer ervaren in het geven van trainingen aan werknemers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt en hun leidinggevenden/directe begeleiders.

Meer info en inschrijven

Wil je meer weten over de training en de data van de training? Bekijk dan de pagina Training Vraaggericht Coachen. Voor meer informatie en het aanvragen van de training kan je contact opnemen met SBCM via info.sbcm@caop.nl.

Direct naar de informatie