Home » Trainingen » Training Vraaggericht coachen
Training

Training Vraaggericht coachen

Utrecht
4,5 dagen
€850
Leden van Cedris krijgen 25% korting

Hoe kun jij ervoor zorgen dat je een werknemer zodanig coacht dat hij of zij regie neemt over de ontwikkeling en te behalen doelen? Tijdens de training ‘Vraaggericht coachen’ leer je coachen vanuit de vraag van de werknemer of cliënt en zo aan te sluiten bij diens mogelijkheden.

Voor wie?

De training richt zich op iedereen die mensen begeleidt of ondersteunt in en naar werk. Denk aan jobcoaches, werkbegeleiders, werk- en trajectconsulenten en leidinggevenden.

Resultaat

Na deze training weet jij vanuit welk mensbeeld je communiceert en welk effect dit heeft. Geen techniek of truc, maar een benadering die bijdraagt aan een duurzame plaatsing. Aan het einde van deze training:

  1. Ben je je ervan bewust vanuit welk mensbeeld je coacht en welk effect dit heeft op de cliënt/werknemer;
  2. Ben je in staat verbinding te maken met de werknemer/cliënt en de regie over en verantwoordelijkheid voor de eigen ontwikkeling bij de ander te leggen.

Trainers

De trainers zijn Josie Kunseler en Anita Hellemons van Binnenbaan. Josie Kunseler is trainer en HR-manager. Zij werkt met leidinggevenden en werknemers aan duurzame arbeidsontwikkeling en plaatsing in reguliere banen. Anita Hellemons is trainer, begeleider en supervisor. Zij is zeer ervaren in het geven van trainingen aan werknemers met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt en hun leidinggevenden/directe begeleiders.

Data

  • 30 september
  • 14 oktober
  • 4 november
  • 18 november
  • 25 november (halve dag)

Duur opleiding: 4,5 dagen
Locatie: Utrecht
Kosten: € 850 per deelnemer
Leden van Cedris krijgen 25% korting.

Meer info en inschrijven

Voor meer informatie en het aanvragen van de training kan je contact opnemen met SBCM via info.sbcm@caop.nl.

Direct naar de informatie

Delen op socials