Home » Actueel » Een dopper voor elke genomineerde Topper
Actueel

Een dopper voor elke genomineerde Topper

Begin november 2023 heeft de jury van de Topperverkiezing drie finalisten per regio (Noord, Midden en Zuid) geselecteerd uit alle genomineerde Toppers. Iedereen die iemand genomineerd heeft, heeft een bericht ontvangen of hun Topper in de finale staat. Maar uiteraard verdienen alle genomineerden een pluim voor de ontwikkeling die zij afgelopen jaar hebben doorgemaakt. Daarom ontvangt elke Topper een persoonlijk bericht per post, met een leuke attentie in de vorm van een dopper.

Bekendmaking tijdens het Sterk aan het Werk-festival

De Topperverkiezing is een onderdeel van het festival Sterk aan het Werk. Met dit festival wil SBCM samen met sociale ontwikkelbedrijven een extra impuls geven aan leven lang ontwikkelen in de sector. Op 15 november, tijdens de festivaldag, zijn de finalisten per regio bekendgemaakt. Toppers kunnen andere werknemers stimuleren om over de drempel te stappen en zich verder te ontwikkelen.

De jury

De jury van de Topperverkiezing bestaat uit Marco Schippers (FNV-bestuurder in de SW en bestuurslid van SBCM), Arend Pieterse (directeur Cedris en bestuurslid van SBCM) en Maurice de Greef (Leerstoelhouder van de UNESCO leerstoel Volwasseneneducatie aan de Vrije Universiteit Brussel).

Direct naar de informatie

Delen op socials