Smileyposter

Je hebt er vast al eens van gehoord of misschien doe je het al: een check-in of een dagstart. Je begint de ochtend door aan elke medewerker kort te vragen hoe het met ze gaat. De smileyposter kan medewerkers helpen om makkelijker aan te geven hoe ze zich voelen.

Werkvorm

Op de smileyposter staan 30 emoticons die onderverdeeld zijn in drie stoplichtkleuren: rood, oranje en groen. Hang de poster op een centrale plek op en neem dagelijks een kort moment om aan medewerkers, bijvoorbeeld in een klein groepje, te vragen hoe ze zich die dag voelen. Laat medewerkers wijzen naar de smiley die het beste past bij hun gevoel van die dag en vraag ze om een korte toelichting. Het kan voor medewerkers onderling ook fijn zijn om dit van elkaar te weten. Als je weet dat iemand slecht geslapen heeft of slecht nieuws gekregen heeft, kun je daar rekening mee houden.

De smileyposter kan ook prima door medewerkers onderling gebruikt worden. Je zult zien dat medewerkers de poster vaker gaan gebruiken als je deze laat hangen.

Advies en info: er is 1 ontwerp, 1 pdf
Formaat: A2-formaat
Dikte: 115g/m2 minimaal
Overig: full colour, enkelzijdig

Download