Home » Tools » Overzicht opleidingen en regelingen met Leeroverzicht.nl
Tool

Overzicht opleidingen en regelingen met Leeroverzicht.nl

Het bevorderen van duurzame inzetbaarheid speelt een cruciale rol in het zorgen voor een gezonde en plezierige loopbaan voor werknemers, zowel nu als in de toekomst. Om dit doel te bereiken, is investeren in opleiding en ontwikkeling essentieel. Maar welke geschikte opleidingen zijn beschikbaar en hoe kunnen ze gefinancierd worden? Leeroverzicht.nl geeft je antwoord op deze vragen.

Oriënteren op ontwikkelen

De overheid heeft Leeroverzicht.nl gelanceerd om het voor werkenden en werkzoekenden zo eenvoudig mogelijk te maken om zich verder te ontwikkelen. Dit platform biedt informatie over een breed scala aan opleidingen, variërend van trainingen en cursussen tot praktijkleren en programma’s met wettelijk erkende diploma’s. Je kunt eenvoudig ontdekken hoe je deze opleidingen kunt financieren, bijvoorbeeld via subsidies of beurzen.

Alle opleidingen en financiële regelingen op één plek

Leeroverzicht is bedoeld om iedereen op de arbeidsmarkt te ondersteunen bij een leven lang ontwikkelen. Ook werknemers van sociale ontwikkelbedrijven kunnen hier terecht om een cursus of opleiding te vinden. Daarnaast kan er bij het zoeken naar een financiële regeling gericht gezocht worden op mogelijkheden voor werknemers in de SW. Dit maakt het nog makkelijker om te investeren in ontwikkeling!

Over Leeroverzicht.nl

Leeroverzicht is gemaakt in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in samenwerking met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, werkgevers- en werknemersorganisaties (VNO-NCW, MKB-Nederland, LTO Nederland, VCP, FNV, CNV) en de onderwijskoepels (MBO Raad, Vereniging Hogescholen, Universiteiten van Nederland en Nederlandse Raad voor Training en Opleiding).

Direct naar de informatie

Delen op socials