Home » Tools » Vijf themaspellen voor werknemers
Tool

Vijf themaspellen voor werknemers

Ontdek de nieuwste toevoeging aan het Sterk aan het Werk-aanbod: een set van vijf themaspellen. Met de kaartspellen kunnen werknemers samen aan de slag gaan met leven lang ontwikkelen. Laat werknemers op een speelse manier ontdekken dat leren ook leuk kan zijn.

De set van kaarten

Kraak de code

Het kaartspel Kraak de code laat spelers met elkaar in gesprek gaan over digitale vaardigheden en digitale veiligheid. Door samen de juiste antwoorden te bedenken kraken zij de code.

Laat je horen

Het kaartspel Laat je horen gaat over goed bewegen, gezond eten, ontspannen en veilig werken. Het maakt spelers bewust van welke keuzes zij kunnen maken.

Woordmemory

Met het kaartspel Woordmemory oefenen de deelnemers op een leuke manier met taal. Ook leren zij meer over verschillende culturen.

Rekenbingo

Oefen samen met het oplossen van rekensommen met het kaartspel Rekenbingo.

Meer werkplezier

Met het spel Meer werkplezier gaan werknemers met elkaar in gesprek over hoe ze (nog) prettiger zouden kunnen samenwerken en hoe ze het werkplezier op de afdeling kunnen vergroten.

Alle kaartspellen kunnen afzonderlijk in groepen worden gespeeld, met of zonder begeleiding. In de Toolbox leermiddelen zijn de kaartspellen te downloaden.

Direct naar de informatie

Delen op socials