Doe deze maand mee met het festival Sterk aan het Werk

Doe deze maand mee met het festival Sterk aan het Werk

Leren werkt voor iedereen! Laat jouw werknemers dat ervaren door deze maand mee te doen met het festival Sterk aan het Werk. Dit is een maand vol inspiratie, ideeën, inzichten en praktische tools, waarmee SBCM het belang van leven lang ontwikkelen extra onder de aandacht brengt. Werknemers kunnen op verschillende manieren meedoen. Jouw organisatie bepaalt zelf hoe intensief het vormgeeft aan deze maand.

Stimuleer werknemers om te blijven leren

Je kunt het aanbod van SBCM inzetten om werknemers te laten ervaren dat leren leuk kan zijn, dat het op verschillende manieren kan en met kleine stapjes. Dit levert werknemers veel op, zoals meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid op de werkvloer. Door LLO te stimuleren, werk je binnen de sector aan een toekomst waarin iedereen de mogelijkheid heeft om te groeien, bij te dragen én te schitteren.

Aan de slag met Sterk aan het Werk

De festival-app

Laat werknemers meedoen aan laagdrempelige, korte activiteiten via de (web)app. Denk aan een dialoogspel of mini-quiz. Open de app op een smartphone, tablet of computer via lerenwerktvooriedereen.nl. Werknemers die gebruikmaken van de app kunnen muntjes sparen waarmee zij in november ook nog eens kans maken op een kleine prijs. Meer weten over de festival-app? Bekijk deze korte video of lees het instructieticket om aan de slag te gaan.

De festivalkrant

De festivalkrant staat vol leuke een eenvoudige opdrachten, puzzels en quizzen waarmee werknemers aan de slag kunnen. Deel deze uit en stimuleer werknemers om ermee aan de slag te gaan. Zolang de voorraad strekt, kun je gratis gedrukte exemplaren bestellen via info.sbcm@caop.nl. Je kunt ook de digitale festivalkrant bekijken.

festivalkrant

De offline groepsspellen

Nieuw in het aanbod is de set van 5 offline groepsactiviteiten. Werknemers kunnen spelenderwijs op eigen locatie, in kleine groepjes, aan de slag met de groepsspellen. Bekijk de 5 themaspellen.

kaartspellen

De landelijke festival-dag, ook te volgen via livestream!

Op 15 november organiseren we de landelijke live festival-dag. Hier kunnen werknemers deelnemen aan diverse workshops en vindt de bekendmaking van de winnaars van de Topperverkiezing plaats. Aanmelden kon tot 1 oktober. Kun je niet bij het festival zijn, maar wil je wel het plenaire programma volgen? Dat kan dit jaar via de livestream! Stuur een e-mail naar info.sbcm@caop.nl om te laten weten dat jouw organisatie graag de livestream volgt.

Breng het festival naar jouw organisatie

Wil jij op jouw locatie zelf vorm geven aan Sterk aan het Werk? Maak dan gebruik van de verschillende materialen die we voor je hebben klaarstaan. Denk aan posters, flyers, banners en fotoframes waar je zelf mee aan de slag kunt gaan. Je vindt al deze materialen in onze toolbox.

Organiseer laagdrempelige activiteiten

Wil je meer tips ontvangen om ook zelf laagdrempelige leeractiviteiten te organiseren? Meld je aan als contactpersoon door te mailen naar info@sbcm.nl en ontvang een melding zodra de toolbox Leermiddelen live staat.

Leren werkt voor iedereen!