Vijf themaspellen

Vijf themaspellen

Ontdek dit jaar de nieuwste toevoeging aan het Sterk aan het Werk-aanbod: een set van vijf themaspellen. Naast de live workshops, festivalkrant, webapp en online toolbox, bieden we nu ook de mogelijkheid om samen met anderen aan de slag te gaan met leven lang ontwikkelen door middel van deze groepsspellen. De vijf kaartspellen zijn speciaal ontworpen om aan te sluiten op de thema’s van het festival. Laat medewerkers op een speelse manier ontdekken dat leren ook leuk kan zijn.

De set van kaarten

Het kaartspel Kraak de code laat spelers met elkaar in gesprek gaan over digitale vaardigheden en digitale veiligheid. Door samen de juiste antwoorden te bedenken kraken zij de code.
Het kaartspel Laat je horen gaat over goed bewegen, gezond eten, ontspannen en veilig werken. Het maakt spelers bewust van welke keuzes zij kunnen maken.
Met het kaartspel Woordmemory oefenen de deelnemers op een leuke manier met taal. Ook leren zij meer over verschillende culturen.
Oefen samen met het oplossen van rekensommen met het kaartspel Rekenbingo.
Met het spel Meer werkplezier gaan medewerkers met elkaar in gesprek over hoe ze (nog) prettiger zouden kunnen samenwerken en hoe ze het werkplezier op de afdeling kunnen vergroten.

Alle kaartspellen kunnen afzonderlijk in groepen worden gespeeld, met of zonder begeleiding. De eerste editie van deze kaartenset is verstuurd naar alle SW-bedrijven die deelnemen aan Sterk aan het Werk. Zolang de voorraad strekt, kun je een kaartenspel bestellen via dit formulier.