Home » Actueel » Meld je aan als contactpersoon voor Sterk aan het Werk
Actueel

Meld je aan als contactpersoon voor Sterk aan het Werk

Wil jij de leercultuur in de organisatie nog een stap verder brengen? En werknemers op een leuke manier stimuleren om te leren? Doe dan mee met Sterk aan het Werk in de maand november en besteed extra aandacht aan leren en ontwikkelen. Met het aanbod van Sterk aan het Werk kun je werknemers laten ervaren dat leren ook leuk en waardevol kan zijn, op verschillende manieren kan en in kleine stapjes kan. En dat komt weer ten goede aan het werkplezier, de inzetbaarheid en loopbaan!

Om het Sterk aan het Werk festival én het ontwikkelen van medewerkers een succes te maken, hebben we jouw hulp hard nodig! Meld je aan als contactpersoon van jouw organisatie. Zo blijf je op de hoogte en kan je Sterk aan het Werk verder onder de aandacht brengen in de organisatie.

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Sterk aan het Werk-maand? Of lees je graag meer over het fysieke festival van Sterk aan het Werk, waarin ook de uitreiking van de Topperverkiezing plaatsvindt? Bekijk dan de informatie op onze website of kom naar het online café op 27 juni. Hier hoor je meer over Sterk aan het Werk en kun je ervaringen uitwisselen met organisaties die eerder hebben deelgenomen. Bekijk ook de toolbox met pr-materialen om te zien hoe je Sterk aan het Werk in jouw organisatie onder de aandacht kan brengen.

Contactpersoon aanmelden

 

Meer informatie?

Delen op socials