Home » Tools » Keuzehulp Simpel Switchen
Tool

Keuzehulp Simpel Switchen

De Keuzehulp Simpel Switchen is bedoeld voor professionals en mensen die een stap overwegen tussen dagbesteding, beschut werk of een reguliere baan. De keuzehulp helpt bij het maken van de juiste keuze.

Wat betekent de stap naar beschut werk voor mijn inkomen? Kan ik mijn begeleider houden? En wat als ik het daar toch niet leuk vind?’ Het zetten van een stap tussen dagbesteding, beschut werk en een reguliere baan brengt veel vragen en onzekerheden met zich mee.

Voor deelnemers en professionals

De online Keuzehulp biedt inzicht in de voor- en nadelen van het zetten van een stap tussen dagbesteding, beschut werk en een reguliere baan. Voor professionals geeft de keuzehulp antwoorden op praktische vragen zoals: welke vormen van participatie zijn er en welke rechten en plichten horen hierbij?

Aan de slag met Simpel Switchen

De online keuzehulp Simpel Switchen is door Divosa ontwikkeld en helpt deelnemers en professionals bij het beantwoorden van al deze vragen, zodat zij een weloverwogen keuze kunnen maken. Wil je aan de slag? Ga dan naar de Keuzehulp Simpel Switchen.

Direct naar de informatie

Delen op socials