Home » Tools » Juiste match met ‘Onbeperkt aan de slag’
Tool

Juiste match met ‘Onbeperkt aan de slag’

Ben jij een werkgever die impact wil maken? Of een gemotiveerde werkzoekende met een arbeidsbeperking? ‘Onbeperkt aan de slag’ is een organisatie die zich inzet voor de juiste match tussen werknemers en werkgevers.

Een eerlijke arbeidsmarkt

‘Onbeperkt aan de slag’ zet zich in voor een arbeidsmarkt waar iedereen die kan en wil werken een eerlijke kans krijgt. De organisatie vindt de juiste match tussen werknemer en werkgever dankzij hun database van ruim 100 werkgevers met een sociaal hart. Daarnaast biedt de organisatie een uitgebreid aanbod aan trainingen, cursussen en webinars. Werkzoekenden kunnen een gratis profiel aanmaken, waarna Onbeperkt aan de Slag hen probeert te matchen met de juiste werkgever; online of via kennismakingsbijeenkomsten.

Meet & Greet

Zo organiseert Onbeperkt aan de Slag het hele jaar door Meet&Greets. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen werknemers kennismaken met werkgevers die openstaan voor alle werkzoekenden met een arbeidsbeperking. De Meet&Greets vinden zowel fysiek in het hele land als online via Teams plaats.

Meer informatie?

Delen op socials

“Onbeperkt aan de Slag’ is er voor iedereen die graag aan het werk wil, maar door een arbeidsbeperking wel wat hulp kan gebruiken. Het gaat erom dat je gemotiveerd bent en openstaat voor een leuke baan. Natuurlijk in een functie die het beste past bij jouw wensen.”