Home » Tools » Begeleid senioren richting hun pensioen met de Pensioenmap
Tool

Begeleid senioren richting hun pensioen met de Pensioenmap

Heeft jouw bedrijf oudere werknemers in dienst? En kunnen zij wel wat hulp gebruiken om inzicht te krijgen in alle pensioenregelingen en mogelijkheden? Maak dan gebruik van de pensioenmap van Werkse! Deze is tot stand gekomen met innovatiesubsidie van SBCM.

Heldere roadmap

Werkse!, een organisatie die Delftenaren begeleidt naar passend werk, heeft met een innovatiesubsidie van SBCM voor hun project de Pensioenmap gemaakt. Dit is een heldere roadmap die senioren in de SW bij de hand neemt om de weg naar hun oude dag te vergemakkelijken. De Pensioenmap geeft een duidelijk beeld van de mogelijkheden vanaf zestigjarige leeftijd tot aan de pensioenleeftijd.

Daarnaast moedigt de Pensioenmap senioren aan om niet alleen hun financiën op orde te brengen, maar ook om na te denken over hoe ze hun vrije tijd willen besteden. Via de Pensioenmap krijgen zij nuttige tips en contactinformatie.

De innovatiesubsidie

Om dit project te realiseren, heeft Werkse! innovatiesubsidie aangevraagd bij SBCM. Deze subsidie is beschikbaar voor alle organisaties in de sociale werkgelegenheid die een innovatief projectplan hebben. De subsidieregeling dekt 50% van de projectkosten, met een maximum van €25.000. Wil je zelf ook innovatiesubsidie aanvragen of meer informatie ontvangen? Neem contact op via het contactformulier of stuur een mail aan: info.sbcm@caop.nl.