Home » Tools » Handreiking voor een rookvrije organisatie
Tool

Handreiking voor een rookvrije organisatie

We weten allemaal dat roken ongezond is. Toch komt het nog vaak voor onder werknemers van sociale ontwikkelbedrijven. Gelukkig zetten veel bedrijven actief in op de aanpak van roken. Wil jij je laten inspireren om jouw organisatie rookvrij te maken? In de handreiking ‘Op weg naar een rookvrije organisatie’ vind je werkwijzen die je kunt inzetten.

Op weg naar een rookvrije organisatie

In de handreiking ‘Op weg naar een rookvrije organisatie’ vind je een overzicht van manieren om toe te werken naar een rookvrije werkomgeving. Welke werkwijzen kan je inzetten en welke past bij jouw organisatie? In de handreiking staat de aanpak van vier sociale ontwikkelbedrijven, die met verschillende aanbieders hebben gewerkt.

Daarnaast legt de handreiking ook de link met de aanpak in het onderzoek ‘Stoppen-met rokeninterventies voor mensen met een lagere sociaaleconomische positie’ van Trimbos, IVO en Amsterdam UMC.

Download de handreiking

Ben je benieuwd naar de resultaten van de aanpak en tips van de vier bedrijven? Download dan de handreiking “Op weg naar een rookvrije organisatie”.

Direct naar de informatie

Download

Delen op socials