Home » Tools » Start de dag met de Smileyposter
Tool

Start de dag met de Smileyposter

Beginnen jouw werknemers hun dag wel eens met een check-in of dagstart? Dit kan het werkplezier vergroten, maar geeft ook een duidelijk beeld over hoe zij zich die dag voelen en of ze ergens ondersteuning bij kunnen gebruiken. SBCM heeft de Smileyposter ontwikkeld om dit check-in moment te vergemakkelijken.

De Smileyposter kan werknemers helpen om makkelijker aan te geven hoe zij zich voelen. Op de poster staan 30 emoticons onderverdeeld in drie stoplichtkleuren: rood, oranje en groen. Laat werknemers wijzen naar de smiley die het beste bij hun gevoel past en vraag ze om een korte toelichting. Het kan voor werknemers onderling ook fijn zijn om dit van elkaar te weten. Als je weet dat iemand slecht geslapen heeft of slecht nieuws gekregen heeft, kun je daar rekening mee houden.

Werkvorm

Hang de poster op op een centrale plek in de organisatie en neem dagelijks een kort moment om aan werknemers, in kleine groepjes, te vragen hoe zij zich die dag voelen. De poster kan ook prima door werknemers onderling gebruikt worden.

De poster bestaat uit 1 PDF.
Formaat: A2-formaat
Dikte: 115g/m2 minimaal
Overig: full colour, enkelzijdig

Meer informatie

Heb jij vragen over de smileyposter? Neem dan contact met ons op door te mailen naar info.sbcm@caop.nl.

Direct naar de informatie

Delen op socials