Home » Tools » Test hoe vitaal jij bent
Tool

Test hoe vitaal jij bent

Het is belangrijk om inzicht te hebben in hoe gezond en vitaal je bent.  Daarom is de Vitaliteitsscan ontwikkeld. Deze is speciaal ontwikkeld voor werknemers in de SW. Met deze scan kom je erachter wat jezelf kan doen om gezond, vol energie en met plezier te blijven werken.

De Vitaliteitsscan helpt manieren te vinden om het energieniveau en de gezondheid te verbeteren. Je ontvangt verbeterpunten op een positieve en motiverende manier die uitnodigt om zelf aan de slag te gaan met de tips. Bovendien maken de tips het makkelijker om over energie, gezondheid en werkplezier in gesprek te gaan met elkaar.

Doe de Vitaliteitsscan

De scan bestaat uit 18 stellingen verdeeld over drie thema’s: gezond werken en leven, plezier hebben en blijven groeien. De gratis online Vitaliteitscan is te vinden op de WERK-portal.nl. Daarnaast is er ook een papieren versie beschikbaar.

De Vitaliteitsscan en de e-learning Geef KLEUR aan je WERK zijn mede mogelijk gemaakt met subsidie uit het Europees Sociaal Fonds.  De inhoud van de scan is ontwikkeld in samenwerking met meerdere SW-bedrijven.