Festival Sterk aan het Werk

Festival Sterk aan het Werk

Nieuwe dingen leren en jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk. Het helpt je om te groeien in je werk en op persoonlijk vlak. Maar niet iedereen vindt leren leuk. Om jou te laten ontdekken dat leren ook wél leuk kan zijn, organiseren wij het festival Sterk aan het Werk. Doe mee en ontdek dat leren op verschillende manieren en in kleine stapjes kan. Leren werkt voor iedereen! Hieronder lees je op welke manieren je kunt meedoen.

De festival-app

Je kunt nieuwe dingen leren en jezelf blijven ontwikkelen met de festival-app. In de app kun je korte activiteiten doen die te maken hebben met bijvoorbeeld digitale vaardigheden, taal & cultuur, gezond & veilig werken, prettig samenwerking en geld & rekenen. Je kunt de app gebruiken op je telefoon, tablet en computer.

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van de festival-app. Of lees het instructieticket om met de app aan de slag te gaan.

De festivalkrant

Je kunt ook meedoen via de papieren festivalkrant. Deze staat vol met leuke opdrachten, puzzels en quizzen. Ook lees je tips om nieuwe dingen te leren. Je werkgever kan een papieren versie van de festivalkrant bestellen en op je werk laten bezorgen. Wil je zelf een papieren exemplaar ontvangen? Stuur dan een mailtje naar info.sbcm@caop.nl.

Je kunt ook de digitale festivalkrant bekijken.

Landelijke festivaldag op 15 november 2023

Op 15 november is de landelijke festivaldag in het Cultuur- en Congrescentrum Antropia in Driebergen. Op deze dag kun je meedoen aan allerlei leuke, leerzame en laagdrempelige workshops. Ook maken we op de prijswinnaars van de Topperverkiezing bekend.

Kun je niet bij het festival zijn, maar wil je wel het plenaire programma volgen? Dat kan via de livestream! Stuur een e-mail naar info.sbcm@caop.nl om te laten weten dat jij graag de livestream wilt volgen.

Meer informatie

Heb je vragen? Neem contact met ons op via info.sbcm@caop.nl of bel naar  (070) 376 58 47 en vraag naar Noraima Kirindongo of Paula Mensink.