Home » Tools » Sterk aan het Werk festival
Tool

Sterk aan het Werk festival

Nieuwe dingen leren en jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk. Het helpt je om te groeien in je werk en op persoonlijk vlak. Maar niet iedereen vindt leren leuk. Om jou te laten ontdekken dat leren ook wél leuk kan zijn, organiseren wij het festival Sterk aan het Werk. Doe mee en ontdek dat leren op verschillende manieren en in kleine stapjes kan. Leren werkt voor iedereen! Hieronder lees je op welke manieren je kunt meedoen.

De festival-app

Je kunt nieuwe dingen leren en jezelf blijven ontwikkelen met de festival-app. In de app kun je korte activiteiten doen die te maken hebben met bijvoorbeeld digitale vaardigheden, taal & cultuur, gezond & veilig werken, prettig samenwerking en geld & rekenen. Je kunt de app gebruiken op je telefoon, tablet en computer.

Bekijk onderstaande video om een indruk te krijgen van de festival-app. Of lees het instructieticket om met de app aan de slag te gaan.

De festivalkrant

Je kunt ook meedoen via de papieren festivalkrant. Deze staat vol met leuke opdrachten, puzzels en quizzen. Ook lees je tips om nieuwe dingen te leren. De festivalkrant komt binnenkort beschikbaar. Je werkgever kan deze dan bestellen en op je werk laten bezorgen. Bekijk de digitale festivalkrant van vorig jaar.

Landelijke festivaldag op 13 november 2024

Op 13 november is de landelijke festivaldag in het Stadion Galgenwaard in Utrecht. Op deze dag kun je meedoen aan allerlei leuke, leerzame en laagdrempelige workshops. Ook maken we op de prijswinnaars van de Topperverkiezing bekend. Binnenkort komt hier meer informatie over beschikbaar. Maar lees alvast de save the date en zet 13 november in je agenda!

Meer informatie

Heb je vragen? Neem contact met ons op via info.sbcm@caop.nl of bel naar  (070) 376 58 47 en vraag naar Noraima Kirindongo of Paula Mensink.

Meer informatie?

Delen op socials