Home » Tools » Sterk aan het Werk festival
Tool

Sterk aan het Werk festival

Het is belangrijk om nieuwe dingen te leren en jezelf te blijven ontwikkelen. Dat helpt je groeien in je werk en in je privé leven. Maar niet iedereen vindt leren leuk. Om jou te laten zien dat leren ook wél leuk kan zijn, nodigen we je uit om mee te doen aan Sterk aan het Werk. Met leuk aanbod laten we je de hele maand november zien dat leren op verschillende leuke manieren kan en in kleine stapjes kan.

Sterk aan het Werk festival op 13 november 2024

Op 13 november is het festival Sterk aan het Werk in het Stadion Galgenwaard in Utrecht, met medewerking van Lucille Werner! Op deze feestelijke dag kan jij samen met je collega´s meedoen aan allerlei leuke en leerzame workshops. Op het festival maakt SBCM ook de prijswinnaars van de Topperverkiezing 2024 bekend. Wil jij dit leuke festival niet missen? Vraag je werkgever dan om je aan te melden voor het festival. Wij zien je graag daar!

Foto: Stijn Ghijssen

De festival-app

Leer nieuwe dingen en blijf jezelf ontwikkelen met de gratis festival-app. In deze app kun je leuke en korte activiteiten doen die te maken hebben met digitale vaardigheden, taal & cultuur, gezond & veilig werken, prettig samenwerking en geld & rekenen. Leer bijvoorbeeld nepberichten herken, omgaan met verschillende collega´s, fit blijven en verstandig omgaan met geld. Extra leuk is dat je de hele maand november muntjes kunt verzamelen per activiteit die je hebt afgerond. Met deze muntjes maak je na november kans op een kleine prijs!

Onderstaande video geeft je een indruk van de festival-app. Lees ook het instructieticket om met de app aan de slag te gaan.

De festivalkrant

Ga aan de slag met de papieren festivalkrant. De festivalkrant staat vol met leuke opdrachten en puzzels. Ook vind je er tips om nieuwe dingen te leren. De festivalkrant komt binnenkort beschikbaar. Je werkgever kan deze bestellen en op je werk laten bezorgen. Bekijk de digitale festivalkrant van vorig jaar.

Meer informatie

Heb je vragen? Stuur ons dan gerust een mail of bel naar (070) 376 58 47 en vraag naar Noraima Kirindongo.

Meer informatie?

Delen op socials